Wayne Bridge är fly förbannad på John Terry.
1 av 3
Wayne Bridge är fly förbannad på John Terry.
John Terry har hamnat i blåsväder sedan det kommit fram att han hade varit otrogen med Wayne Bridges dåvarande flickvän.
2 av 3
John Terry har hamnat i blåsväder sedan det kommit fram att han hade varit otrogen med Wayne Bridges dåvarande flickvän.
Fabio Capello kommer aldrig utse John Terry till lagkapten igen.
3 av 3
Fabio Capello kommer aldrig utse John Terry till lagkapten igen.

Capello: "Terry blir aldrig kapten igen"

Chelseas John Terry kommer aldrig bli Englands lagkapten igen så länge Fabio Capello tränar landslaget.


Den skandalomsusade John Terry är förvisso uttagen i Englands trupp till träningsmatchen mot Egypten nästa vecka. Men sin lagkaptensbindel har han inte fått tillbaka - och det kan dröja ett bra tag innan han får tillbaka den.

-  Som kapten måste du vara en förebild för fansen och ungdomarna och det har inte John varit. Han kommer aldrig att leda England igen så länge som jag är boss, säger förbundskaptenen Fabio Capello till The Sun och fortsätter:

- Jag baserar mitt beslut enbart på det han gjorde mot Wayne Bridge. Det berättade jag för John och han accepterade det.

Istället blir det Liverpools Steven Gerrard som i Rio Ferdinands frånvaro får bära bindeln.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.