1 av 5
- Foto: Bildbyrån
2 av 5
3 av 5
- Foto: Bildbyrån
4 av 5
- Foto: BILDBYRÅN
5 av 5
- Foto: SCANPIX

Håll i hatten, Bajrami

Det går undan för Emir Bajrami som nyss gick från Elfsborg till FC Twente. I kväll får han chansen för Sverige mot Bosnien-Hercegovina, och han spelar från start. – Fantastiskt roligt! Det känns hur stort som helst, säger han.


STOCKHOLM. Efter en mångmiljonaffär i veckan gick mittfältaren Emir Bajrami från Elfsborg till det holländska mästarlaget FC Twente. I kväll gör han debut för det svenska A-landslaget som tar sig an Bosnien-Hercegovina i en vänskapsmatch.

– Fantastiskt roligt! Första gången man är med i ”riktiga” landslaget, och så får jag starta. Det känns hur stort som helst, säger Bajrami till Borås Tidning.

– Efter allt som hände i början av veckan var jag både lycklig och trött de första två träningarna. Men jag tycker ändå att det gått bra. Det är jättekul att vara med och alla killarna är trevliga. En del kände jag sen tidigare, övriga har jag hunnit morsa på och bekanta mig med under dagarna här.

Vänstermittfältaren har uppenbarligen imponerat på den nye förbundskaptenen Erik Hamrén eftersom han får chansen från start på Råsunda klockan 19 i kväll.

Sveriges startelva (4-2-3-1): Andreas Isaksson – Sebastian Larsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Behrang Safari – Pontus Wernbloom, Anders Svensson – Christian Wilhelmsson, Kim Källström, Emir Bajrami – Ola Toivonen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!