Lars Lagerbäck har fortfarande inte vunnit med sitt Nigeria.
Lukman Haruna kvitterade flr Nigeria.

Lagerbäck alltjämt utan seger

Nigeria spelade endast 1-1 mot Colombia. Resultatet innebär därmed att Lars Lagerbäck fortfarande inte har vunnit med sitt nya landslag.

Lars Lagerbäck har fortfarande inte vunnit med Nigeria. I dag åkte de på det andra oavgjorda resultatet under svenskens ledning när laget ställdes mot Colombia.

Det var även just Colombia som öppnade matchen bäst. En halvtimme in i den första halvleken slog Carlos Valdez till med en riktig pärla. Försvararen drog till med ett hårt och välplacerat volleyskott som letade sig in i mål.

Colombia var för övrigt det klart bättre laget i de första 45 minuterna, men i den andra halvan skulle nigerianerna rycka upp sig. Lagerbäcks mannar närmade sig målet allt mer och skapade fler lägen. Det kan därför ha förvånat särskilt många när kvitteringen kom i den 70:e minuten genom Lukman Haruna.

Fler mål gjordes det inte och matchen slutade därmed 1-1.