Fredag 1 Jul
Stockholm

Scholes nobbade spel i VM

Scholes nobbade VM.
1 av 2
Scholes nobbade VM. Foto: SCANPIX/AP
2 av 2

Paul Scholes kunde ha spelat VM i Sydafrika. Mittfältaren valde dock att nobba landslaget på grund av att frågan kom för sent.– Om de frågat mig tidigare hade jag nog sagt ja, säger Paul Scholes.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. Paul Scholes, 35, fortsätter att spela vecka in och vecka ut i Manchester United. 35-åringen har övertygat på Fabio Capello och mittfältaren kunde ha deltagit i VM, men italienaren var ute för sent.

– Det är ett stort beslut och jag fick inte tillräckligt med tid att fundera på det, så jag bestämde mig för att inte ta erbjudandet, säger Scholes till tidningen Oldham Evening Chronicle.

Scholes, har varit trogen Manchester United hela karriären, avslutade sin landslagskarriär 2004, hade inte tillräckligt med tid för att förbereda sig inför ett stort mästerskap.

– Om de frågat mig tidigare hade jag nog sagt ja. Men det finns spelare i truppen som spenderat nästan två år på att flyga runt över hela världen för att hjälpa England att kvalificera sig för VM. Jag har inte varit involverad tillräckligt länge.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.