Söndag 4 Dec
Stockholm

Messi: Stanna, Maradona

Messi vill att Maradona ska fortsätta som förbundskapten.
Messi vill att Maradona ska fortsätta som förbundskapten. Foto: Roberto Candia/AP/SCANPIX

Om Diego Maradona kommer att fortsätta att vara förbundskapten för Argentina är ännu oklart. Storstjärnan Leo Messi vet dock vad han vill.– För egen del vill jag att Diego fortsätter, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PANAMA. Efter att Argentina åkte ut VM med dunder och brak mot Tyskland har Diego Maradonas framtid som förbundskapten varit osäker. Den i särklass största stjärnan i landet, Leo Messi, befinner sig i Panama för att spela en uppvisningsmatch mellan "Messis vänner" och "Resten av världen", vill att nationalikonen fortsätter att leda landslaget.

– För egen del vill jag att Diego fortsätter. Men det är upp till honom själv att fatta det beslutet, säger Messi på presskonferensen inför uppvisningsmatchen.

På torsdag kommer Maradonas framtid att avgöras. Det argentinska fotbollsförbundet har möte med förbundskaptenen – och det ska vara upp till honom själv om han vill fortsätta.

– Maradona är den enda personen i landet som kan göra vad han vill. Han har fortfarande ett kontrakt med oss, så beslutet är hans, säger Julio Grondona, president i det argentinska fotbollsförbundet, enligt BBC.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.