Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maradona kan bli kvar - erbjuds ettårskontrakt

- 15/07/2010, 08:53 -
Legendaren erbjuds ett ettårskontrakt.
1 av 2

Legendaren erbjuds ett ettårskontrakt.

PETER KLAUNZER/AP/SCANPIX

Diego Maradona kan bli kvar.
2 av 2

Diego Maradona kan bli kvar.

Ricardo Mazalan/AP/SCANPIX

Diego Maradona ser ut att kunna bli kvar som Argentinas förbundskapten. Den store legendaren erbjuds ett ettårskontrakt och får ett gyllene läge att revaschera sig till nästa års Copa America.

BUENOS AIRES. Efter Argentinas VM-fiasko förklarade förbundskaptenen att han förmodligen skulle avgå. Han hade gett allt han hade haft och hans tid var förbi, sade huvudpersonen själv.

Men ännu har inget officiellt beseked från varken det argentinska fotbollsförbundet, Afa, eller Diego Maradona kommit. Nu får den 49-årige legendaren en chans att revaschera sig från sommaren mästerskap och erbjuds ett ettårskontrakt.

– Nästa år spelas Copa America i Argentina, ett perfekt läge för Maradona att få revansch, säger förbundets talesman Ernesto Cherquis Bialo till Radio Del Plata.

Nu återstår det att se om Maradona väljer att bli kvar. Hur som helst ligger det helt och hållet upp till honom att fatta det beslutet.

– Maradona är den ende i landet som får göra som han vill, har förbundets ordförande, Julio Humberto Grondona, tidigare sagt till Channel 3.