Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cannavaro: ”Terry kommer inte spela mer i landslaget”

Färdigspelat i landslaget?
1 av 2

Färdigspelat i landslaget?

Roberto Candia/AP/SCANPIX

Det tror inte Fabio Cannavaro.
2 av 2

Det tror inte Fabio Cannavaro.

Ricardo Mazalan/AP/SCANPIX

Sport | 19/07/2010 19:09

John Terry var inte nöjd med förbundskaptenen Fabio Capello under VM i Sydafrika. Stjärnan kritiserade italienaren offentligt – och nu kan han ha gjort sitt i landslaget. Det tror en av Capellos tidigare adepter.– Man går inte emot Fabio (Capello), säger Fabio Cannavaro.

LONDON. Fabio Cannavaro, som hade Capello som tränare i storlaget Real Madrid, tror inte att John Terry kommer att fortsätta spela i landslaget efter sin kritik.

– Jag tror inte att John Terry kommer att vara med i truppen. Man går inte emot Fabio och han kommer inte att vilja ha någon som stör hans turnering igen, säger Cannavaro till Daily Star.

”Helt rätt att behålla Fabio”

Efter Englands fiasko diskuterade FA (det engelska fotbollsförbundet) om de skulle byta tränare. Svaret: De behåller italienaren – ett bra val enligt den förra storbacken.

– Det var helt rätt att FA behöll Fabio. Han kan göra det här engelska laget sitt eget nu – och jag skulle faktiskt hålla dem som favoriter för EM 2012.

– När han tog över Real Madrid tog han in en massa spelare den första säsongen, som mig och Ruud van Nistelrooy, och resultatet blev omedelbar succé, men internationellt tar det tid att bygga ett lag.

Mittbacken kritisk

Dessutom passar 36-åringen på att ge en känga till nästan samtliga startspelare för England i VM.

– För mig är de enda två spelarna som är garanterade att starta 2012 Ashley Cole och Wayne Rooney.