Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Var är du, Lagerbäck?

1 av 1

Lee Jin-man/AP/SCANPIX

Sport | 20/07/2010 16:28

Lars Lagerbäck bad om två veckors ledighet efter att Nigeria åkte ut ur VM för att tänka på sin framtid. Nu har svensken tagit för lång semester.– De två veckorna han begärde har gått nu, säger Emmanuel Ikpeme, generalsekreterare i det nigerianska fotbollsförbundet.

ABUJA. Nigeria hade inget lyckat VM-slutspel och åkte ut redan i gruppspelet. Det ryktades om att Lars Lagerbäck skulle få ett nytt kontrakt. Svensken bad om två veckors ledighet för att sedan återvända till Nigeria och diskutera sin framtid, uppger den nigerianska tidningen Daily Independet. Det har nu gått två veckor – och svensken har fortfarande inte dykt upp.

– Han har varit i kontakt med oss hela tiden sedan han lämnade, men de två veckorna som han begärde har gått nu, säger Emmanuel Ikpeme, generalsekreterare i Nigerias fotbollsförbund, till tidningen och fortsätter:

– Vi är säkra på att han dyker upp snart.

Det är ännu inte klart om han kommer att erbjudas ett nytt kontrakt av Nigeria. För två veckor sedan sade svensken så här:

– Det ska ju vara en extrakongress i förbundet snart och den avgör framtiden. Både för mig och för landslaget, sade han på flygplatsen i Amsterdam till SVT.