Onsdag 28 Sep
Stockholm

Maradona - blir han kvar eller lämnar han?

Här skojar de fritt.
1 av 3
Här skojar de fritt. Foto: Fernando Llano/AP/SCANPIX
Maradona med Venezuelas president, Hugo Chavez.
2 av 3
Maradona med Venezuelas president, Hugo Chavez. Foto: Fernando Llano/AP/SCANPIX
Diego Maradona kommer att lämna ett besked i dag.
3 av 3
Diego Maradona kommer att lämna ett besked i dag. Foto: Fernando Llano/AP/SCANPIX

Diego Maradona kommer att lämna ett definitivt beslut om han stannar som Argentinas förbundskapten eller ej i dag.– På måndag har jag ett möte med Julio Grondona (det argentinska fotbollsförbundets ordförande). När jag återvänder till Buenos Aires så kommer jag ha fattat ett beslut om min framtid, sade Maradona den gångna veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BUENOS AIRES. I dagarna var Diego Maradona i Venezuela för att be sin gode vän, president Hugo Chavez, om råd. Kommer han att stanna kvar som Argentinas förbundskapten eller kommer han att lämna sitt uppdrag?

I dag väntas ett beslut komma.

– På måndag har jag ett möte med Julio Grondona (det argentinska fotbollsförbundets ordförande). När jag återvänder till Buenos Aires så kommer jag ha fattat ett beslut om min framtid, sade Maradona enligt El País.

Vill ha kvar Maradona

Samtidigt som flera argentinska tidningar klart och tydligt har uttryckt sin vilja att bli av med den 49-årige legendaren, har han även hyllats av många som vill se honom stanna kvar.

– Maradona är den ende i landet som får göra som han vill, har Grondona tidigare sagt.

Till skillnad från de brasilianska spelarna, som möttes av arga fans efter VM-fiaskot, väntade dessutom tusentals fans på det argentinska landslaget för att hylla dem. Med gigantiska plakat där det bland annat stod "Stanna Maradona, vi stöttar dig", var det tydligt att fansen inte vill bli av med honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.