Wes Brown avslutar sin landslagskarriär.
Wes Brown avslutar sin landslagskarriär.

Brown följer Robinson - hoppar av landslaget

I går hoppade Paul Robinson av. Nu gör Wes Brown samma sak.– Efter mycket funderingar och med ett tungt hjärta, så har jag bestämt mig för att det rätt tidpunkt för mig att avsluta min landslagskarriär, säger den 30-årige försvararen.


MANCHESTER. Först kastade han om laget. Nu har spelare börjat hoppa av. Förbundskaptenen Fabio Capello har det inte lätt just nu. I går meddelade målvakten Paul Robinson att han avslutar sin landslagskarriär och nu gör försvararen Wes Brown samma sak.

Den 30-årige Manchester United-spelaren var uttagen till onsdagens landskamp mot Ungern. Men han har bestämt sig.

– Efter mycket funderingar och med ett tungt hjärta, så har jag bestämt mig för att det rätt tidpunkt för mig att avsluta min landslagskarriär, säger han enligt SkySports.

Han fortsätter:

– Vid 30-årsåldern tycker jag att det är rätt att jag ställer mig vid sidan, och låter de yngre spelarna att få komma fram. Vilket tillåter mig att koncentrera mig helt och hållet på mitt klubblag.

Det blev totalt 23 landskamper och ett mål för Brown, som debuterade mot just Ungern 1999.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.