Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gerrard: ”Jag hade också buat”

- 10/08/2010, 19:32 -
Gerrard förstår om fansen buar i morgon.
1 av 2

Gerrard förstår om fansen buar i morgon.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

2 av 2

Akira Suemori/AP/SCANPIX

Efter Englands fiasko-VM förväntas supportrarna bua ut spelarna i morgon på Wembley. Lagkaptenen Steven Gerrard hade också gjort det om han var supporter.– Ja, det hade jag nog gjort, säger Liverpoolstjärnan.

LONDON. England hade ett fiasko-VM och blev rejält överkörda av Tyskland med 5-1 i åttondelsfinalen. Tidigare i dag rapporterade Nyheter24 om att förbundskaptenen Fabio Capello tycker att laget förtjänar att bli utbuat. Något som lagkaptenen Steven Gerrard själv hade gjort om han var en supporter.

– Ja, det hade jag nog gjort. Jag är säker på att vi kommer att höra burop då och då i morgon kväll men vi måste handskas med det. Det gäller att vara män och vända andra kinden till, säger Gerrard, enligt Sky Sports, och fortsätter:

– Vi förtjänar det eftersom vi svek dem i sommar. Nu gäller det att komma över det och visa supportrarna att vi är ett bra lag, att vi håller ihop och att vi förhoppningsvis kan göra dem lyckliga i framtiden.

Capello avslöjar att de flesta spelarna som var med i VM kommer att spela i morgon – för att de ska ta emot buropen i morgon.

– Startelvan kommer att bestå av spelare som deltog i VM. Det är helt säkert eftersom de, liksom jag, måste bemöta buropen, säger Capello.

England möter i morgon Ungern i en träningsmatch.