Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag känner mig riktigt taggad"

1 av 2

Andreas Hillergren/SCANPIX

2 av 2

Faksimil

Sport | 10/10/2010 18:20

Zlatan Ibrahimovic höll hov inför den viktiga EM-kvalmatchen borta mot Holland.

AMSTERDAM. Zlatan Ibrahimovic höll under söndagkvällen presskonferens inför den tuffa bortamatchen mot Holland i EM-kvalet.

– Det känns bra, jag har haft en överbelastning i höger ljumske. Men nu känns det riktigt bra. Jag har tränat två gånger och vilat en vilket är precis det jag har behövt.

– Jag känner mig taggad. Vi har sett en del matcher med Holland men att det är spela vi är här för.

Ibrahimovic menar att det är en stor match. Sverige möter förmodligen favoriten till att vinna EM tillsammans med Spanien - samtidigt menar superstjärnan att Sverige har en chans.

Vad betyder det för dig att komma tillbaka?

– Jag har bra minnen här ifrån. Jag trivdes väldigt bra här och det var ju här allt startade. Jag fick uppleva bra stunder här där vi bland annat vann ligan två gånger.

– Holland spelar anfallsfotboll, och det är exakt så jag vill spela fotboll. De håller bra i bollen, samtidigt som det ska vara elagant.

Zlatan menar att landslaget är i Amsterdam för att vinna. Sverige är tillräckligt bra för att vinna och ta tre poäng, vilket är målet enligt Ibrahimovic.

– Jag har ingenting överhuvudtaget emot van der Vaart, avslutar "Ibra" diskussionen angående bråket mellan de två gamla lagkamraterna.