Magnus Falk tror att England tar tre säkra poäng.
1 av 2
Magnus Falk tror att England tar tre säkra poäng. - Foto: NYHETER24
Det tror nog storstjärnorna också...
2 av 2
Det tror nog storstjärnorna också... - Foto: LENNART PREISS/AP/SCANPIX

”Montenegro borde inte kunna störa England”

Premier League-bloggaren Magnus Falk räknar med att England tar tre enkla poäng.


Tidigare matcher:

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

England inledde kvalet med att fullständigt mosa Bulgarien med hela 4-0 hemma på Wembley. Fabio Capellos mannar fortsatte på den inslagna vägen och vann även den andra matchen mot Schweiz med 3-1 på bortaplan.

I morgon klockan 21:00 smäller det på Wembley igen. Den här gången står Montenegro för motståndet. Blir det tre enkla poäng som Magnus Falk tror?

STOCKHOLM. England, som tidigare under kvalet har vunnit stort mot både Bulgarien och Schweiz, har stora skadebekymmer inför mötet med Montenegro i morgon kväll.

Tidigare i går kväll tvingades John Terry ge upp sin medverkan i matchen eftersom att Chelseastjärnan har problem med ett revben. Sedan tidigare har både Aaron Lennon och Phil Jagielka tvingades att stå över matchen.

Chelsea borde också vara frågande till kaptenens hälsa. Alex är borta i tre veckor och de står inför fem matcher på 19 dagar inklusive ett besök till Aston Villa på lördag samt hemma- och bortamatch i Champions League mot Sparta Prag”, skriver Guardian.

Nyheter24:s Premier League-bloggare Magnus Falk tror inte att det ska ha någon större betydelse för sommarens fiaskolag.

”Nu värmer vi upp inför matchen mot Montenegro på tisdag. Fabio Capello har fått skicka in (Gary) Cahill istället för Jagielka och (Stewart) Downing för Lennon, men Montenegro borde aldrig kunna störa England.  Det blir tre säkra naturligtvis och mitt huvudintresse gäller Kevin Davies och just nämnde (Jack) Wilshere. Får de spela?”, frågar sig bloggaren i sitt senaste inlägg.

Flera stolta ögonblick för engelsmännen

/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så tycker fotbollsfansen om VAR

2 timmar sedan

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

2 timmar sedan
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

2 timmar sedan
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

idag 03:20
Brittiska fans varnas för den öl som kommer att serveras under fotbolls-EM i Tyskland i sommar.

Sundqvist knäskadad – borta resten av säsongen

igår 23:28
St Louis svenske NHL-anfallare Oskar Sundqvist blir borta resten av säsongen efter skadan i matchen mot Vegas under natten till tisdagen. Den 30-årige svensken har dragit av främre korsbandet i höger knä och ska opereras, bekräftar klubben på nhl.com.