Holloway vill ha Redknapp.
1 av 2
Holloway vill ha Redknapp. - Foto: SIMON DAWSON
Redknapp tar över som förbundskapten?
2 av 2
Redknapp tar över som förbundskapten? - Foto: Matt Dunham

Holloway vill ha Redknapp som förbundskapten

Fabio Capello lämnar sitt uppdrag som engelsk förbundskapten efter nästa sommars EM. Blackpools manager Ian Holloway ser gärna att Harry Redknapp tar över den tunga posten.


BLACKPOOL. Det engelska landslaget är på jakt efter en ny förbundskapten, som kan ta över efter Fabio Capello. Italienaren kommer att leda The Three Lions under nästa sommars europeiska mästerskap, men kommer sedan att stiga åt sidan.

Ett bland många heta namn är Tottenham Hotspurs meriterade manager Harry Redknapp.

63-åringen är kanske den allra hetaste kandidaten och är bland annat det självklara valet för Ian Holloway, Blackpools citatmaskin till manager.

Tottenham gästar på tisdag Bloomfield Road i Blackpool och inför matchen passade Holloway på att hylla sin motståndarmanager.

- Det måste vi lämna till de som bestämmer, men åtminstone jag skulle vilja se honom i den stolen, säger Holloway enligt Skysports.

- Jag tror att han kan hantera det och jag tror att han hade fått våra spelare att spela som hans klubb gör - med stora offensiva framgångar.

Ian Holloway avslutade sedan pratet om den potentiella nya förbundskaptenen med att hylla Redknapps förmåga att få ut absolut allt ut varje spelare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.