Holland segrare i galen match

Holland besegrade Ungern i en mycket dramatisk match med 5-3.

Alla målen:

1-0 (13) Robin van Persie, 1-1 (46) Gergely Rudolf, 1-2 (50) Zoltan Gera, 2-2 (61) Wesley Sneijder, 3-2 (73) Ruud van Nistelrooy, 3-3 (75) Zoltan Gera, 4-3 (78) Dirk Kuyt, 5-3 (81) Dirk Kuyt

AMSTERDAM. Efter Robin van Persies 1-0-mål redan efter 13 minuters spel trodde alla på en ny storseger för Holland - så blev det inte.

Direkt i den andra halvleken gjorde Ungern två snabba mål och tog ledningen med 2-1.

Efter dryga timmen kvitterade Inter-stjärnan Wesley Sneijder och när Ruud van Nistelrooy satte 3-2 såg det ut som matchen var över.

Men Zoltan Gera gjorde sitt andra mål i matchen och det krävdes alltså två av Dirk Kuyt för att Bert van Marwijks gäng skulle gå segrande ur matchen.

Holland leder nu gruppen på 18 poäng före Sverige som är tvåa på samma antal poäng som Ungern.