Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Tycker mest synd om Zlatan"

- 17/11/2011, 09:34 -
1 av 3

Scanpix

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Scanpix

Kallades för primadonna - nu kommenterar Fredrik Ljungberg Zlatans påhopp.

SHIZUOKA. Zlatan Ibrahimovic beskriver i sin bok på hur han "ruttnade" på Fredrik Ljungbergs divalater och attityd i landslaget. Milan-spelaren fortsätter med att förklara att han tröttnade på "primmadonnan" och skriver "Vem fan var han att köra överklasstilen mot oss". Nu kommenterar den förre landslagskaptenen påhoppen.

- Det är smickrande att vara med i hans bok. Men om jag hade skrivit en bok kanske han inte hade fått lika stor plats, säger Fredrik Ljungberg till Expressen och fortsätter:

- Ska sanningen fram tycker jag mest synd om honom, att man ska behöva sjunka så lågt att kommentarer och mig och andra människor används till att sälja en bok. Jag tycker bara synd om honom för det. Personligen, om jag har problem med folk tar jag det face to face. Men det är klart alla är olika. Han skrev en bok i stället.

- Jag har alltid vara ärlig mot mig själv i stället. Han har skrivit en bok och det är upp till honom om han vill göra det på det sättet.