Sven-Göran Eriksson förstår inte varför Fabio Capello hoppade av jobbet.
1 av 3
Sven-Göran Eriksson förstår inte varför Fabio Capello hoppade av jobbet. - Foto: Scanpix
Om konkurrenten: "Han är inte redo för jobbet och kommer gråta samtidigt som han tar det - för är han verkligen klar med Tottenham?"
2 av 3
Om konkurrenten: "Han är inte redo för jobbet och kommer gråta samtidigt som han tar det - för är han verkligen klar med Tottenham?" - Foto: Scanpix
Svennis vill över England - igen: "De borde välja mig, jag kan alla spelarna."
3 av 3
Svennis vill över England - igen: "De borde välja mig, jag kan alla spelarna." - Foto: Scanpix

Svennis: "England borde välja mig"

Den före detta förbundskaptenen är på en desperat jobbjakt - och vill träna både Chelsea och England. 


Svennis om Capellos avhopp:

"Jag kan inte förstå varför han hoppade av jobbet. Okej om FA hade sagt att han inte fick ta ut John Terry som spelare. Men om det bara handlar om att han inte får vara kapten, vad är grejen? Du kan ha Ferdinand, Lampard eller Steven Gerrard som kapten och ändå vinna EM".

LONDON. Sven-Göran Eriksson tränade England men fick sparken. Trots det är värmlänningen inte klar med "The Three Lions" och annonserar ut sina tjänster i en intervju med The Telegraph.

– De borde välja mig! Jag känner alla spelarna, säger han till tidningen och understryker att han skulle ta jobbet direkt, samtidigt som han dömer ut den andra kandidaten: 

– Om Harry Redknapp hade tagit det hade han fått ont om tid när europamästerskapet börjar direkt. Det är ingen idealisk situation. Det är bättre om han får jobbet efter EM och får två år på sig till nästa VM istället. Han är inte redo för jobbet och kommer gråta samtidigt som han tar det - för är han verkligen klar med Tottenham?

"Engelska folket kritiserade aldrig mig"

64-åringen har sen han fick sparken som förbundskapten 2006 avhandlat inte mer än fem tränarjobb. Senast var det Leicester som han fick lämna - men "Svennis" är inte rädd för ett nytt misslyckande.

– Engelsmännen kritiserade aldrig mig. Det var alltid "Kom igen Sven, ta oss till VM och vinn bucklan." Och nu säger de "Du gjorde ett grymt jobb".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?