Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonas Olssons kisshån mot Pontus Wernbloom

- 10/09/2012, 16:14 -
Wernbloom verkar ganska nöjd trots den knappa mängden urin.
1 av 2

Wernbloom verkar ganska nöjd trots den knappa mängden urin.

Faksimil/Twitter

Så här ser tweeten ut.
2 av 2

Så här ser tweeten ut.

Faksimil/Twitter

Jonas Olsson har ett gott sinne för humor. Det demonstrerade han i går när han, efter en dopningskontroll, hånade Pontus Wernblooms urinmängd på Twitter.

Fotbollsspelare dopningstestas ständigt för att hålla sporten fri från fuskare. Svenska landslaget är inget undantag och i går när laget kom tillbaka till hotellet väntade en grupp från Riksidrottsförbundets dopningskommission för att testa några spelare ur truppen. Jonas Olsson och Pontus Wernbloom var två som fick gå på toaletten och göra ifrån sig i en kopp.

Något som Olsson passade på att göra humor av. När Wernbloom kom ut från toaletten var Olsson framme med en kamera och förevigade Wernbloom med sin lilla kopp som var näst intill tom. Olsson lade sedan upp bilden på Twitter med texten "Ynkligt första försök. Kämpa Werner! #dopningskontroll". Wernbloom svarade på tweeten: "Hur ofta händer det att man skiter utan att pissa. Fuck!"

Sverige går in i VM-kvalet i morgon mot Kazakstan.