Måndag 27 Sep
Stockholm

Zlatan öppnar för landslagsspel efter 2014

Lite irriterad var han nog, vi får hoppas på en glad Zlatan i kvalmatcherna.
1 av 4
Lite irriterad var han nog, vi får hoppas på en glad Zlatan i kvalmatcherna. Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Zlatan är lite trött på hur medierna vill att det ska gå dåligt.
2 av 4
Zlatan är lite trött på hur medierna vill att det ska gå dåligt. Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Det var kallt på Karlbergs IP.
3 av 4
Det var kallt på Karlbergs IP. Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN
Chippen, Zlatan och Daniel Majstorovic, som tränade med landslaget, verkade vara glada att se varandra.
4 av 4
Chippen, Zlatan och Daniel Majstorovic, som tränade med landslaget, verkade vara glada att se varandra. Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN

Zlatan är inte omöjlig på att fortsätta sitt landslagsspel efter 2014. Han har tre år kvar på sitt kontrakt med PSG, Zlatan menar att han slutar den dagen då han slutar utvecklas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

STOCKHOLM. Det var en till synes småirriterad Zlatan Ibrahimovic som mötte pressen på onsdagen. Nyheter24 har tidigare rapporterat om att stjärnan var märkbart irriterad på sina lagkamrater i PSG efter det oavgjorda resultatet mot Marseille, kanske var det där skon klämde, eller var det kanske faktumet att han verkar vara lite trött på mediernas jakt efter misslyckande.

– Jag har missat det där med rolig fotboll eller inte rolig fotboll. Vi spelar annorlunda nu. Det ni går och väntar på när det ska gå dåligt. Det är samma visa nu som med Lagerbäck, säger Zlatan på presskonferensen.

"Jag är inte förvånad"

Stjärnan menar att stor del av det som media skriver om är lögner.

– Det som står i tidningarna, 95 procent är påhitt, 2,5 procent är lite fakta och de 2,5 resterande är sanning. Jag har levt såhär i tio är, jag är inte förvånad, det var kul i början men nu är det bara en vanesak, synd att jag inte tjänar pengar på det.

Öppnar för att fortsätta

Trots att Zlatan inte vara på sitt bästa humör bjöd han på en del intressanta svar om sin framtid i landslaget. När utländsk media hävdar att det är hans sista chans att ta sig till ett mästerskap kontrar han snabbt:

- Jag hoppas inte det. Ju äldre jag blir desto bättre blir jag. Vi har Brasilien nu och känner jag mig i form kommer jag att fortsätta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela