Lördag 18 Sep
Stockholm

Wernbloom till attack mot världens frukter

Är Wernblooms kritik mot frukt det första utspelet i revolten mot Hamréns indragna godisskål?
1 av 4
Är Wernblooms kritik mot frukt det första utspelet i revolten mot Hamréns indragna godisskål?. Foto:
Wernbloom föredrar godis framför frukt.
2 av 4
Wernbloom föredrar godis framför frukt. Foto:
Hamrén har inget förbud mot godis, men han föredrar frukt.
3 av 4
Hamrén har inget förbud mot godis, men han föredrar frukt. Foto: Jens Lindqvist / Nyheter24
Kommer godisskålen göra storstilad comeback i landslaget nu?
4 av 4
Kommer godisskålen göra storstilad comeback i landslaget nu?. Foto: MARCUS ERICSSON

Pontus Wernbloom föredrar en rejäl godisskål framför lite bär och bananer. Är stjärnans utspel en första revolt mot Erik Hamréns godisförbud?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MOSKVA. Pontus Wernbloom är en man som säger vad han tycker. 26-åringen har sedan en tid tillbaka använt Twitter för att ventilera sina åsikter om filmer, fotboll och nu även frukt. På tisdagen gick fotbollsstjärnan till tung attack mot världens frukter:

Debatten om fruktens vara eller inte vara började på tisdagsmorgonen när Pontus Wernbloom fick ett väldigt sug efter vörtbröd, dock utan russin.

Både Calle Schulman och Adam Alsing var snabba med att ge svar på tal till stjärnans fruktattack. Schulman ställde sig i ledet bakom Wernbloom och menade att frukt inte hör hemma i mat.

Adam Alsing däremot rasade på föregående talares utspel och menar att lite frukt i mat är ingen fara.

Wernblooms attack mot hela fruktsläktet väcker så klart många frågor. Det är sedan tidigare känt att Sveriges förbundskapten Erik Hamrén slutat att servera godis under landslagsträffarna. Det avslöjade han i samband med att Nyheter24 frågade vem som är den stora godisråttan i landslaget.

Inget godis i landslaget

– Jag vet faktiskt inte för vi äter inget godis i landslaget. Det har vi tagit bort. Jag har inget förbud. Jag kan inte gå och kolla om spelarna går och köper godis. Förr fick spelarna godis i skålar men det har vi tagit bort. Det finns inget godis men det finns däremot en massa frukt att äta om de vill, sa han då.

Nu är frågan om Pontus Wernbloom, som har blivit en självskriven landslagsspelare, gör revolt mot Hamrén och vill se en återkomst för godisskålen i omklädningsrummet. 

Kan Zlatan unna sig en kopp kaffe under match så bör väl Wernbloom kunna äta några sega råttor i halvtid?

Fruktattacken är knappast första gången som Pontus Wernbloom är skön på internet. Här är stjärnans egna bilder från sin svensexa.


Kommentera
Kopiera länk
Dela