Martin Olsson snodde åt sig Messis tröja.
1 av 2
Martin Olsson snodde åt sig Messis tröja. - Foto: Bildbyrån/Faksimil/Instagram
Alexander Kacaniklic var också sugen på Messis tröja men fick "nöja" sig med Kun Agueros i stället.
2 av 2
Alexander Kacaniklic var också sugen på Messis tröja men fick "nöja" sig med Kun Agueros i stället. - Foto: © Bildbyrån / MARCUS ERICSSON / BILDBYRÅN

Han fick tröjan alla ville åt

Alla ville åt den – men det var bara en som kunde få den. Lionel Messi tröja gick till slut till Martin Olsson.


STOCKHOLM. Innan Sveriges match mot Argentina berättade ett flertal landslagsspelare att de var ute efter Lionel Messis tröja. I efterhand visade det sig att det var Martin Olsson och Alexander Kacaniklic, landslagets vänsterkant, som var ivrigast i jakten. Även Mathias Ranégie ville ha tröjan men blev dissad av Messi i egen hög person – eftersom han redan hade lovat bort den.  

Den som drog det längsta strået var Blackburn-proffset Olsson som la upp en bild på sin trofé på Instagram. Han kommenterade bilden med texten: "Tough game tonight v Argentina..but they got some extremly talented players...got #messis shirt tho".

"Kaca försökte sno tröjan"

Olsson frågade Messi om tröjan i slutet av matchen – men efter matchen försökte Kacaniklic att sno det ljusblåvita tygstycket. 

– Han försökte. När jag var ute och snackade med kompisarna så ville han ta den. Men han sa, jag kan inte göra det. Vi är för bra kompisar, säger Olsson till Expressen och fortsätter:

– Jag hade stängt min väska för jag visste att "Kaca" skulle gå och kolla. Så var den öppen när jag kom tillbaka. Men han gjorde det som ett skämt, säger han till tidningen

Nu är bara frågan vad han ska göra med tröjan?

– Får se, jag får hänga upp den, säger han till Aftonbladet

Kacaniklic fick trösta sig åt att han åtminstone fick tag i Kun Agueros tröja. Det är ingen dålig trofé det heller. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!