Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensson utklassade Ronaldo

- 28/03/2009, 11:03 -

Svenskarna överlägsna på presskonferensen inför kvalrysaren.

I kväll spelas VM-kvalrysaren där Sverige ställs emot Portugal med världsstjärnor som Cristiano Ronaldo och Deco.

Men på gårdagskvällens presskonferens inför mötet var det de svenska helyllekillarna Anders Svensson, Micke Nilsson och Lars Lagerbäck som dominerade fullständigt över superstjärnorna.

Nyheter24:s bloggare Ola Wenström beskriver det hela som att "Sverige vann överlägset".

"Portugal hade Deco och Ronaldo. Sverige ställde upp med Nilsson och Svensson. Och så förbundskaptensfighten Queiroz vs Lagerbäck. Det var blågul seger i samtliga ronder, utklassning på båda presskonferenserna dan före dan", skriver Ola Wenström.

Enligt Wenström såg Portugals superstjärnor "fullständigt bortdribblade" ut när Sportbladets Simon Bank ställde dem mot väggen.

"Fniss...eh...visk...hur då?...tihi...du eller jag Cristiano?...vet inte...Deco...kanske...jo, vi..." Och så vidare nån minut, följt av nåt svammel om att "vi tror att vi vinner" eller nåt åt det hållet. Ridå på presskonferensen. Räddade. Bara av gongongen.", skriver Wenström.

När det sedan blev svenskarnas tur att sitta på podiet klev Anders Svensson och Micke Nilsson upp med både självsäkerhet och distans.

– Det är tydligen två stekheta spelare på podiet, sa Anders Svensson ironiskt, och fortsatte:

– Det är få som har Mickes överstegsfinter och så min styrka i luften.

"Sverige dominerade stort. Snart flyttar matchen in på planen. Synd att vi inte kan snacka oss hela vägen till Sydafrika.", skriver Ola Wenström i bloggen.

Skrivet av: