Här är hånet mot Suarez

Luis Suarez är en hånad man. I en taiwanesisk video hånas stjärnan för sitt filmande. Bland annat får man se honom i dykardräkt.


LIVERPOOL. Stoke-tränaren Tony Pulis gick hårt åt Liverpool-anfallen Luis Suarez efter söndagens match. Pulis anklagade Suarez för att ha försökt filma till sig en straff.

Tony Pulis är långt ifrån ensam om att kritisera Suarez för hans vilja att falla lätt. Michael Kightly i Stoke säger att Suarez fasoner ger anfallare överlag ett dåligt rykte.

Liverpools tränare Brendan Rodgers tar dock Suarez i försvar och menar att domarna aldrig blåser för att de vet att Suarez filmar.

– Det verkar finnas en del regler för Luis och andra regler för alla andra. Jag anser att folk måste ha perspektiv och jag anser även att den här förtalskampanjen mot Suárez är både fel och orättvis, säger han.

Nu finns en video uppe där Suarez hånas. I den animerade videon ser man anfallsstjärnan bära dykardräkt och falla när ingen motståndare är i närheten. Det är den taiwanesiska online-kanalen NMA TV som ligger bakom videon, skriver The Sun.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!