Här svarar Suarez på hånet

Evertons tränare kallade Luis Suarez för filmare. Liverpoolanfallaren svarade med att göra mål - och fira med en filmning framför Evertons avbytarbänk.


0 - 1 (14) L. Baines (självmål)

0 - 2 (20) L. Suarez

1 - 2 (22) L. Osman

2 - 2 (35) S. Naismith

LIVERPOOL. Merseyside-derbyn innehåller alltid mycket känslor, inte minst i år när Everton går som tåget och Liverpool har det kämpigt. En av de spelare som fått utstå mycket hat den här säsongen är Luis Suarez, inte minst sedan han filmat bedrövligt illa i matchen mot Stoke.

Moyes är inget fan

En av dem som hatat lite extra på Suarez är Evertons tränare David Moyes som inför matchen kallade Suarez för filmare.

– Ja, jag känner oro när det gäller Suarez på grund av hans historia. Han är duktig på det. I förra årets möte filmade han och domaren gick på det. Domslutet förstörde matchen redan efter 15 minuter. Åskådare gillar inte folk som faller till marken alldeles för enkelt. Alla som någonsin har spelat fotboll avskyr det., sa Moyes enligt Aftonbladet.

Kaxigt svar från Suarez

Suarez svarade Moyes med att göra mål, och sedan springa fram till Evertons avbytarbänk och fira sin framgång med att filma. Ett ganska kaxigt utspel från den kritiserade anfallaren. Sista ordet lär inte vara sagt i debatten om Suarez som en filmare, men kul att se att han har lite distans till sig själv i alla fall.

Felaktigt bortdömd

I slutminuterna gjorde Suarez ytterligare ett mål som dömdes bort efter att domaren felaktigt blåst offside. Domslutet lär diskuteras men enligt de tv-bilder som släppts så är det inte offside på Suarez. Matchen mellan Everton och Liverpool slutade 2-2. Ett resultat som skildrar matchbilden ganska väl, detta trots det felaktiga domslutet i slutet av matchen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!