Här "grillar" tioåringen superstjärnan

Publicerades: 25 Okt 2013, 20:35

Steven Gerrard är en jätteikon i Liverpool - här ställer han upp på en intervju med en ung supporter.LIVERPOOL. Tänk dig själv när du var tio år gammal – hur gärna hade du inte velat slå dig ner med din största idol för en gemytlig pratstund?

Den chansen fick den lille killen Finn som fick träffa Steven Gerrard – lagkapten i både England och favoritlaget Liverpool.

Det hela är en del av programmet "Kop Kids" som produceras av klubben själva och resultatet blev sällsynt bedårande.

Det blir liksom lite andra frågor när det är en tioåring som grillar. Vad letar till exempel Gerrard för hos en bästa vän? Vem skulle han helst av allt vilja träffa? Och framförallt, vad åt han till frukost?

Se svaren här:

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

1 timme sedan
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

2 timmar sedan
Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. Här är allt du vill veta om 58-åringens familj, inkomst och uppväxten i Maranatarörelsen.

Motorsportens dödligaste helg inleds: "Ett h*lvete"

2 timmar sedan
I helgen avgörs motorsportens dödligaste tävlingar. På Isle of Man har en person redan dött, den senaste av totalt 267 dödsfall. – De här människorna är "crazy", säger motorsportskommentatorn Janne Blomqvist.

Doldisen överglänste stjärnorna: "Härlig start"

3 timmar sedan
Annika Sörenstam och Madelene Sagström fick slita under första varvet i Scandinavian Mixed. Då gick det desto bättre för Sagströms gamla gymnasiekompis Elin Arvidsson. En jättehärlig start, säger 30-åringen.

Förbundets Stenson-besked: "Förändrar inget"

3 timmar sedan
Brytningen mellan Henrik Stenson och Svenska golfförbundet tycks stå fast. Detta trots att att det stora golfbråket mellan PGA och LIV ser ut att vara över. Som jag förstår det har inte det här beslutet ändrat något, säger generalsekreteraren Gunnar Håkansson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.