Både Nicklas Bendtner och serieledande Arsenal var på fall i matchen mot Cardiff.
Både Nicklas Bendtner och serieledande Arsenal var på fall i matchen mot Cardiff. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Tony O'Brien
Men "superdansken" slog till med 1–0-målet i den 89:e minuten.
Men "superdansken" slog till med 1–0-målet i den 89:e minuten. - Foto: © Bildbyrån - COP 7 - SWEDEN ONLY / Tony O'Brien
Theo Walcott gjorde sedan är 2–0 på övertid för Arsenal.
Theo Walcott gjorde sedan är 2–0 på övertid för Arsenal. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Tony O'Brien

Bendtners mål tvingade supporter – att smörja in sig i sylt

Dansken Nicklas Bendtner, 25, har blivit ett stående skämt bland många av Arsenals supportrar. Men under onsdagen avgjorde han lagets match mot Cardiff – vilket tvingade ett Arsenal-fan att smeta in sig i sylt.

Under 2013 gjorde Nicklas Bendtner ett mål i Arsenal-tröjan. Under nyårsdagen tangerade han fjolårets målskörd när han gav sitt lag ledningen i den 89:e minuten mot Cardiff.

Det var många som var förvånade över att dansken gjorde mål. James ‘Raul’ Stökes, som han uppger sig heta på Twitter, lovade innan matchen att han skulle smörja in sig i sylt om 25-åringen bröt måltorkan.

Stökes fick stå fast vid sina ord vilket blev oerhört underhållande att följa efter Arsenals 2–0-seger.