Stockholm

Här ser Mourinho rött och tacklar motståndare

Jose Mourinho är inte känd för att le speciellt ofta, men i helgen blev det ändring på den saken. Efter att ha tacklat omkull en motspelare drog portugisen på smilbanden.


Läs mer
Soccer aid

Välgörenhetsmatchen spelas årligen för att samla in pengar till brittiska Unicef. Ett lag bestående av brittiska kändisar och pensionerade fotbollsspelare möter kända ansikten från resten av världen. Söndagens match spelades på Old Trafford i Manchester och Jose Mourinhos lag, "The rest of the world", vann med fyra mål mot två. 

ENGLAND. Jose Mourinho fortsätter att underhålla den brittiska fotbollspubliken. Under en välgörenhetsmatch i söndags tvingades "The speciell one" se på när en spelare ur motståndarlaget dribblade bort ett par spelare i "The rest of the world", laget som Mourinho ansvarade för, skriver Daily Mail. 

Såg rött

Förnedringen blev för mycket för Mourinho som, med glimten i ögat, såg rött. Portugisen tog några spänstiga steg in på planen och tacklade omkull den brittiska popstjärnan Olly Murs, känd från tv-programmet "X-factor", bakifrån. En förvånad Murs, som precis hade tagit emot bollen, fick lov att bita i gräset.

Skrattade

Alla inblandade skrattade åt incidenten, som även möttes av publikens jubel, skriver Daily Mail.  

Se den fräcka attacken här:


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.