Roma spelade lika mot Salernitana
Roma spelade lika mot Salernitana - Foto: STELLA Pictures / Splash News / STELLA Pictures / Splash News

Roma fixade kryss hemma mot Salernitana

Salernitana hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Roma i Serie A i fotboll. Men i andra halvlek kom Roma mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det var sjätte matchen i rad utan seger för Roma.

Salernitana tog en tidig ledning. Antonio Candreva slog till, redan i tolfte minuten. Direkt efter pausen gjorde Stephan El Shaarawy mål och kvitterade för Roma.

I 54:e minuten nätade Boulaye Dia, och gav Salernitana ledningen.

Med sju minuter kvar att spela kvitterade Roma genom Nemanja Matic. 2-2-målet blev matchens sista.

Roma har fyra oavgjorda och en förlust och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Salernitana har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 8–8 i målskillnad. Det här var Romas nionde oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Roma på sjätte plats i tabellen, och Salernitana är på 15:e plats.

Lördag 27 maj möter Roma Fiorentina borta 18.00 och Salernitana möter Udinese hemma 15.00.