Sampdoria kryssade mot Sassuolo

I halvtid ledde Sassuolo matchen på bortaplan i Serie A i fotboll mot Sampdoria med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Sampdoria in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Sampdoria tog en tidig ledning. Manolo Gabbiadini gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Sassuolo kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Domenico Berardi, i nionde minuten.

Laget tog ledningen bara två minuter senare genom Matheus Henrique. 2-2-målet var ett självmål av Sassuolo i 78:e minuten.

Sampdoria har två oavgjorda och tre förluster och 4–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sassuolo har två oavgjorda och tre förluster och 6–11 i målskillnad. Det här var Sampdorias tionde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Sampdoria sist i serien, och Sassuolo är på 13:e plats.

I nästa match, lördag 3 juni 15.00, har Sampdoria Napoli borta på Stadio Diego Armando Maradona, medan Sassuolo spelar hemma mot Fiorentina.