Här är 15-åringen som ska ersätta Zlatan i Milan

Hachim Mastour har redan slagit transferrekord för ungdomar. I sin landslagsdebut visade han varför han kallas för den nye Messi.


Het på marknaden

Flera lag jagade Hachim Mastour innan han till slut bestämde sig för att skriva på för Milan. Klubbar som Real Madrid, Barcelona, Juventus och Manchester City visade stort intresse för 14-åringen.

Mastour beskrivs som en högerfotad playmaker med en god blick för spelet. Av de få youtube-klipp som finns av honom så tyder allt på en bländande teknik dessutom.

Ballon D'or 2017, vad tror ni?

MILANO. Hachim Mastour. Lägg namnet på minnet, för den här killen kan bli riktigt bra. Zlatan Ibrahimovic förra klubb Milan har redan lagt vantarna på 14-åringen som spås en lysande framtid. Men det kostade Milano-laget extrema mängder pengar att vinna över Mastour. 

Totalt kostade italienaren lite drygt 4,4 miljoner kronor vilket gör honom till den dyraste ungdomsvärvningen någonsin.

Valuta för pengarna

Men Milan behövde inte vänta länge innan ungtuppen skulle visa kvalité. I sin U15-debut med italienska landslaget i måndags fick han nämligen sina motståndare att se ut som koner. Mastour dominerade fullständigt och fick bland annat skriva in sig i målprotokollet efter ett vackert och välplacerat distansskott.

Se klippet där Hachim Mastour (nummer tio) har lekstuga i italienska landslaget.

Är det den nye Lionel Messi vi ser? 

Såhär såg det ut när Messi gjorde sina första matcher i Barcelona:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!