Christiano Ronaldo är olycklig i Madrid och ryktas vara påväg bort från klubben
1 av 4
Christiano Ronaldo är olycklig i Madrid och ryktas vara påväg bort från klubben - Foto: Scanpix
Roberto Mancini lär knappast få se portugisen i Manchester City, uppger en källa.
2 av 4
Roberto Mancini lär knappast få se portugisen i Manchester City, uppger en källa. - Foto: Scanpix
Ronaldo värvades till United som 18-åring och blev då god vän med Sir Alex.
3 av 4
Ronaldo värvades till United som 18-åring och blev då god vän med Sir Alex. - Foto: Scanpix
Sir Alex Ferguson är enligt Ronaldo en av världens bästa tränare.
4 av 4
Sir Alex Ferguson är enligt Ronaldo en av världens bästa tränare. - Foto: Scanpix

City kan glömma Ronaldo

Christiano Ronaldo ryktas vara på väg bort från Real Madrid efter uttalanden om att han inte är lycklig. Vid en eventuell flytt lär dock inte Manchester City stå i poleposition för den portugisiska superstjärnan.


Ronaldos målskörd i Real Madrid

2009-2010 - 33 mål

2010-2011 - 53 mål

2011-2012 - 60 mål

2012-2013 - 4 mål

MADRID. Christiano Ronaldo är olycklig i Real Madrid. Exakt vad som ligger bakom att stjärnan känner sig olycklig är oklart, men ryktesspridningen kring uttalandet har startat en orkan av rykten om att han vill lämna klubben. Inte helt oväntat så är penningstarka Manchester City ett av de lag som intresserar sig för José Mourinhos guldklimp. Enligt en källa som står Ronaldo nära kan dock City glömma att få Ronaldo i sin spelartrupp, i alla fall så länge som Alex Ferguson är chef i Manchester United.

– Christiano har alltid varit väldigt nära med Alex Ferguson, de pratar med varandra med jämna mellanrum. Christiano vill inte riskera att såra Ferguson genom att gå till Uniteds största konkurrent, säger källan till The Sun .

Stjärnan själv uttalade sig nyligen om sitt förhållande till United-tränaren.

– När jag kom till United som 18-åring var Sir Alex som en far till mig, han lärde mig väldigt mycket. Jag jobbade med honom under sex år och han är en fantastisk människa och tränare. Sir Alex och Jose Mourinho är de två bästa tränarna i världen, ska Christiano Ronaldo ha sagt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lag Edin på ny guldjakt i VM: "Lite unikt"

Xabi Alonso nobbar Liverpool

1 timme sedan
Xabi Alonso har inga planer på att ersätta Jürgen Klopp i Liverpool, när tysken lämnar jobbet som huvudtränare efter den här säsongen. Spanjoren stannar i Bayer Leverkusen. Just nu är det här rätt plats för mig.

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

2 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.