Måndag 26 Sep
Stockholm

Därför bär Real Madrid sorgeband ikväll

Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios.
1 av 3
Christiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer att bära sorgeband i matchen mot Millonarios. Foto: Ap
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag.
2 av 3
Pojken hade nyligen signerat nytt kontrakt med de spanska mästarnas ungdomslag. Foto: Ap
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort.
3 av 3
Iker Casillas firade inte Real Madrids mål I Champions League förra veckan för att hedra en vän till honom som gått bort. Foto: Ap

Madrid spelar med sorgeband när de möter Millonarios i en uppvisningsmatch på onsdagen. Detta för att hedra minnet av Benjamin Alonso Ezquerra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MADRID. Beskedet om Benjamin Alonso Ezquerra bortgång skakar Real Madrid. Ezquerra, som spelade med Madrids pojklag, blev i måndags påkörd av ett fordon på en trafikerad gata. Olyckan skedde i samband med att pojken jagade en fotboll över en trafikerad gatan. Benjamin Alonso Ezquerra skrev på för Real Madrids ungdomslag i juli och hade ett kontrakt med klubben för tio år framöver.

 ”Real Madrid uttrycker sin djupaste sorg efter att ungdomsspelaren Alonso Ezquerra har avlidit. Vi sympatiserar med hans familj och vänner som just nu genomgår en väldigt tuff tid”, skriver klubben i ett uttalande.

Hedras med tyst minut

På onsdagen spelar Real Madrid en uppvisningsmatch mot Millonarios för att hedra minnet av den bortgångne storspelaren Alfredo Di Stefano som var en framgångsrik spelare i båda lagen.

Det blir dessvärre inte bara Di Stefano som kommer att hedras, samtliga Real Madrid spelare kommer att bära sorgeband och det kommer att hållas en tyst minut för Benjamin Alonso Ezquerra. Klubbens ungdoms- och reservlag kommer även de att bära sorgeband inför sina matcher i helgen. Allt för att hedra den unga talangen som fick sätta livet till i en trafikolycka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.