Måndag 26 Sep
Stockholm

Dedikerade målet till omkomne åttaåringen

Ronaldo satte 1–1 på straffspark – och passade på att hylla åttaårige Benjamin Alonso Ezquerra som dog i en bilolycka i måndags.
1 av 3
Ronaldo satte 1–1 på straffspark – och passade på att hylla åttaårige Benjamin Alonso Ezquerra som dog i en bilolycka i måndags. Foto: Ap/SCANPIX
En fin gest och en känslig stund på Santiago Bernabeu.
2 av 3
En fin gest och en känslig stund på Santiago Bernabeu. Foto: Ap/SCANPIX
Hela laget hyllade åttaåringen.
3 av 3
Hela laget hyllade åttaåringen. Foto: Ap/SCANPIX

Cristiano Ronaldo börjar visa Guldsko-form. Med ett hattrick sänkte han Deportivo i Real Madrid 5–1-vinst. Samtidigt passade han på att hylla den åttaårige Benjamin Alonso Ezquerra som dog i en bilolycka i veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

MADRID. Pojklagsspelaren Benjamin Alonso Ezquerra omkom i måndags sedan han jagat en fotboll på en väg och blivit påkörd. Åttaåringen, som spelade i ett av Real Madrids pojklag, hyllades i går av storstjärnan Cristiano Ronaldo. När Ronaldo satte 1–1-kvitteringen på straff pekade han upp mot skyn och tillägnade målet till honom. 

En fin gest från ett lag som fortfarande inte har rest sig efter den dåliga inledningen i början av säsongen. Real Madrid är fortfarande åtta (!) poäng bakom Barcelona i toppen inför söndagens El Clásico. 

– Vi vet att Barcelona är en svår motståndare men vi måste vara fokuserade och säkra på att vi kan vinna där. Vi har kvalitén för att vinna på Camp Nou. Vi får se vad som händer, säger världsstjärnan till AS.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.