Det är naturligtvis Christiano Ronaldo som har varit i farten igen.
Det är naturligtvis Christiano Ronaldo som har varit i farten igen. - Foto: Ap
Även Di Maria fick göra mål på söndagen.
Även Di Maria fick göra mål på söndagen. - Foto: Ap
Deportivo la Coruna tog ledningen i början av matchen, sedan lade Madrid in sin sistaväxel. - Foto: Ap

Reals superstjärna tvåmålsskytt

På söndagen dök nya rykten om Ronaldos vara eller inte vara i Real Madrid upp. Stjärnan visade dock att så länge han spelar i klubben så kommer han göra mål.

5-1 C. Ronaldo (84)

MADRID. Ryktesspridningen kring Christiano Ronaldos framtid i Real Madrid fortsätter. För en tid sedan sade stjärnan att han kände sig lite ledsen och sedan dess har ryktena bara blivit fler och fler. Senast i raden av anledningar som tros ligga bakom att Ronaldo känner sig lite ledsen är att han vill ha en löneökning, en rejäl sådan.

PSG intresserade

Enligt Daily Mail kräver stjärnan en löneökning på 50 procent. Ronaldo har enligt uppgifter till tidningen ett personligt mål att bli världens bäst betalda fotbollsspelare, just nu innehas den platsen av Samuel Eto'o som just nu tjänar dubbelt så mycket som Ronaldo.

I dagsläget får portugisen nöja sig med en inkomst på 84,5 miljoner efter skatt, detta är inte gott nog för Ronaldo som nu kräver en löneförhöjning.

Aftonbladet uppger att Zlatans klubb Paris Saint Germain hört av sig till Ronaldos agent. Paris-laget är väldigt intresserade av att signa Ronaldo, och i PSG finns det massor av pengar till honom. PSG ska enligt uppgifter vara redo att betala en lön på lite drygt 127,5 miljoner kronor om året.

Visar fin form

Hur det än blir med Ronaldos framtid i Real Madrid kan man konstatera att han verkar ha fått sitt leende tillbaka. Detta sedan han gjort två mål i söndagens match mot Deportivo La Coruna. Real låg dock under fram till den 22:a minuten då Di Maria fälldes på linjen till straffområdet och Real tilldelades en straff. En straff som Ronaldo enkelt kunde smeka in i högra hörnet. Portugisens andra mål kom i 44:e minuten efter att Deportivos målvakt Daniel Aranzubia släppt en retur på Sergio Ramos skott, på returen stod Ronaldo på rätt ställe och kunde enkelt nicka in 3-1 till Real.

Starkt Real inför stormötet

Kvällens sista mål för portugisen kom i den 85:e minuten efter ytterligare en straffsituation som talade emot ett överkört Deportivo. Matchen slutade totalt 5-1 och Real Madrid visar fin form inför El Clasico om en vecka.