Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är näste Messi

14-årige Seung Woo Lee – kan han bli näste Lionel Messi?

14-årige Seung Woo Lee – kan han bli näste Lionel Messi?

Faksimil/Youtube.com

Sport | 18/01/2013 15:07

Medan Lionel Messi sprutar in mål i A-laget gör Seung Woo Lee detsamma i P98-laget i Barcelona. Han visar redan nu att han har alla möjligheter att bli lika bra som sin idol.

Lionel Messi är fortfarande bara 25 år gammal så Barcelona lär få njuta av argentinarens konster flera år till. Men det ser ut som att klubben redan har säkrat framtiden. Lägg namnet Seung Woo Lee på minnet. Han är 14 år gammal, kommer från Sydkorea och hämtades till Barcelonas berömda talangfabrik La Masia vid 13-års ålder – alltså samma ålder som världens bäste spelare fyra år i rad.

Han har snabbt visat framfötterna i Barcelonas U-lag som faktiskt var i Sverige och vann Lennart Johansson Academy Trophy i maj förra året. Då imponerade Woo Lee så pass mycket på en av AIK:s P98-spelare att han använde de här orden efteråt:

– Han måste vara världens bästa 98:a. Han är extremt snabb och har extremt bra bollkontroll, sa spelaren William Jan till Sanktan efteråt. 

Nog låter det som att sydkoreanen har vissa likheter med storstjärnan från samma klubb. Är du fortfarande inte övertygad är det bara att kika in klippen nedan.

Det här målet gjorde han bara för några dagar sedan.

Här är en längre video med flera av väldigt vackra mål.