Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse.
1 av 4
Gareth Bale blev världens dyraste spelare när han flyttade till Madrid. Nu tror man att han kan drabbas av en förbannelse. - Foto: Andres Kudacki / Scanpix
Walesaren är skadad.
2 av 4
Walesaren är skadad. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid.
3 av 4
Bale har flyttat jämte Kakas gamla hus i Madrid. - Foto: AP / Scanpix
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också.
4 av 4
Jonathan Woodgate var ingen succé i Real. Nu tror en del att Bale ska floppa också. - Foto: AP / Scanpix

Realfansen: Det vilar en förbannelse över Bale

Världens dyraste spelare Gareth Bale har redan blivit kritiserad. Nu tror en del att det vilar en förbannelse över honom efter att han flyttat in i Kakas gamla hus.


Gareth Bale har bara spelat 132 minuter i huvudstadsklubben sedan han kom från Tottenham i somras. Nu är han skadad och han jämförs redan med landsmannen Jonathan Woodgate som var enormt skadedrabbad under sin tid i Real mellan 2004 och 2007. 

Daily Mail skriver att Bale kan vara tillbaka till El Clásico mot Barcelona den 27 oktober.

Parallellen med Woodgate dras då denne gick sönder efter tre dagar i Real och egentligen aldrig riktigt kom tillbaka efter det.

Men det är inte bara det här som oroar Real-fansen. Bale har även flyttat in i Kakás gamla hus i Madrid – han som anses vara ett av de mest misslyckande köpen någonsin i Real Madrid. Man tror därför att det vilar en förbannelse över huset och att även Bale kommer att drabbas, skriver norska Dagbladet

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Florida vann efter galna räddningar

2 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

3 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.