Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Omark glänser i KHL

- 09/12/2009, 23:25 -

Har nu gjort mål i tre raka matcher - 14 totalt.

Linus Omark, 22, fortsätter skörda framgångar i Moskva för sitt Dynamo. Mot Lada Togliatti, där man vann med 3-0, stod Omark för mål i tredje raka matchen när han avrundade målskyttet i tredje perioden framspelad av Johan Harju, 23.

Samtliga mål i matchen föll i tredje perioden och det är tredje matchen i följd som Dynamo avgör med att göra just 3-0 i tredje perioden.

Omark har svarat för 14 mål totalt och delar numera den interna skytteligaledningen med Mattias Weinhandl, som i sin tur stod för en målpass i matchen.

Han spelade fram till Jiri Hudlers 2-0-mål. Stjärntjecken gjorde dessutom matchens första mål och har gjort 13 mål och 19 assist på 33 matcher och är interntvåa när det gäller poäng, tre bakom Weinhandl.

Målsuccé är det även för hemvändande Viktor Tichonov i Tjerepovets. Han följde upp succédebuten med att göra två mål även i andra matchen när man slog Jocke Lindströms Torpedo hemma med 5-1.

I Nizjnekamsk fortsatte dessutom Niklas Persson att göra poäng för sin klubb. Han satte 5-3-målet när man vann med just 5-3 mot Dynamo Minsk på bortaplan.

Målet var "Pajens" tionde för säsongen.

Hockeysverige.se