Succécomeback av Jagr

Jaromir Jagr comebackade i landslaget efter att inte ha spelat en match för tjeckerna sedan VM.

Jaromir Jagr gjorde mål redan efter åtta minuters spel i mötet mot Finland hemma i Prag. Målet betydde kvittering till 1-1 och det blev också ordinarie tids sista mål sedan Jarkko Immonen stått för matchens öppningsmål.

Jagr var också med när matchen avgjordes då han i förlängningens andra minut tillsammans med Timråbacken Petr Caslava spelade fram till Petr Cajaneks 2-1-mål.

Jagrs kedja skapade flera heta chanser under matchens gång. Kanske inte så konstigt med tanke på att han bildade kedja med Petr Cajanek och Jiri Hudler.

- Vi spelade riktigt bra. Det var bara lite dåligt att vi inte kunde göra fler mål. Vi hade gott om chanser, säger Jagr till hokej.cz.