Omarks 18:e vände matchen - en kort stund

Linus Omark och Johan Harju producerade i Moskvaderbyt.

Det var inte bara slagsmål i KHL på lördagen. På andra ställen, inte speciellt långt från Moskva-förorten Tjechov, spelades derbyt mellan Spartak och Dynamo där en binge forna Luleåprofiler firade triumfer.

Jaroslav Obsut sköt sitt åttonde mål och 20:e poäng för säsongen för Spartak när han gjorde matchens första mål fem minuter in på andra perioden.

Linus Omark hann med att göra sitt 18:e mål för säsongen när han reducerade till 1-2 och spelade sedan tillsammans med Johan Harju fram Aleksej Kaljuzjnyj till 2-2 bara sekunderna före pausvilan.

Men det var Obsut och Spartak som fick sista skrattet och vann med 4-3 efter straffar sedan slovaken Stefan Ruzicka avgjort.
Mattias Weinhandl satte sitt strafförsök för Dynamo, medan både Dmitrij Sjitkov och Konstantin Panov brände.