Men då rann bägaren över för vissa och det gick för långt.
1 av 4
Men då rann bägaren över för vissa och det gick för långt. - Foto: Scanpix
Daniel Rahimi gjorde likadant
2 av 4
Daniel Rahimi gjorde likadant - Foto: Scanpix
Södertäljes Yanick Lehoux startade trenden med att hyssja AIK-publiken.
3 av 4
Södertäljes Yanick Lehoux startade trenden med att hyssja AIK-publiken. - Foto: Scanpix
Almtuna försäkrar att de inte kommer att göra någon liknande gest.
4 av 4
Almtuna försäkrar att de inte kommer att göra någon liknande gest. - Foto: Scanpix

Almtuna ska inte hyssja AIK-klacken

Publicerades: 29 Mar 2010, 11:51, Uppdaterades: 29 Mar 2010, 15:51

Kvalseriens snackis har varit spelarna som har hyssjat fansen på Hovet. Almtuna spelar mot AIK borta i kväll och säger att de inte ska göra något liknande.


STOCKHOLM. Det har blivit lite av en trend bland spelarna att "tysta" AIK-publiken på Hovet med att göra ett hyssjtecken. Det är något som har upprört klacken. När Södertäljes Yanick Lehoux gjorde det blev det en hotfull stämning och det var upprört på läktaren.

Men bägaren rann över för AIK:s supportrar när Rögles Daniel Rahimi upprepade gesten. Det gick så långt att en åskådare bröt sig in i Rögles spelarbås och attackerade tränarstaben. Det blev stökigt mellan supportrar och säkerhetspersonal.

I kväll gästar Almtuna Hovet men de tror på ett betydligt mer sportsligt bemötande och kommer inte att provocera Stockholmspubliken.

- Vi är inget lag som brukar åka runt och håna motståndarfansen. Grabbarna vet vad som gäller när man har Almtuna-tröja på sig, säger Martin Öhrstedt, sportchef i Almtuna till hockeykanalen.se.

AIK
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

igår 20:00

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

igår 18:58
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Muchovas mäktiga vändning – final mot Swiatek väntar

igår 18:36
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

igår 18:34
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

igår 16:36
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

igår 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.