Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnmålvakten förlorade sin son

Sport | 23/09/2008 15:37

Finske ishockeymålvakten Jussi Markkanens son trillade från ett fönster och dog.

Fyraårige Olli-Matias lekte med sin bror Juha i ett fönster till familjen Markkanens lägenhet i Moskva. Då hände en tragisk olycka som för alltid kommer att påverka familjens liv: lille Olli-Matias trillade ut från det öppna fönstret och föll tre våningar ner till marken. Trots att ambulansen snabbt var på plats gick hans liv inte att rädda, rapporterar Edmonton Journal.

– En pojke låg i korta byxor. Han mamma sprang ut på gatan och skrek av raseri. Det var hemskt att se, säger ett ögonvittne till ryska life.ru.

Jussi Markkanen har fem säsonger i NHL bakom sig, bland annat i Edmonton Oilers och New York Rangers. Numera spelar han i KHL-laget CSKA Moskva. Det var bara ett par veckor sedan hans fru Sanna och hans två söner Olli-Matias och Juho anslöt till familjens lägenhet i Moskva.

– Som förälder är det omöjligt att ta in att något sådant händer. Jag tappar orden, säger Edmonton Oilers målvaktstränare Pete Peeters till Edmonton Journal.

Oilers assisterande manager Kevin Prendergast:

– Han är en så bra person och en fanatstisk förälder. Jag skulle inte önska någon detta.

Skrivet av: