Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tacklade domaren - sparkas direkt

- 21/09/2010, 14:02 -
Jeff Jakobs sparkas.

Jeff Jakobs sparkas.

MJÖLBY HOCKEY

Blev utvisad när hans Mjölby låg under - då slog det slint för Jeff Jakobs.

MJÖLBY. Det kan hetta till rejält i division 1 också. Fråga bara Mjölbyspelaren Jeff Jakobs som nyligen fick sparken från sin klubb efter att ha tacklat och sedan putta domaren Morgan Claesson i premiärmatchen mellan just Mjölby och Tranås.

– Han åker mot mig i full fart och tacklar ner mig på isen med händerna. Därefter försöker han putta och knuffa på mig när jag ligger ner, berättar Claesson för Smålandsposten.

Nu har spelaren alltså fått sparken från sin klubb och en lång avstängning väntar med all säkerhet.

Jakobs har dock en egen version av incidenten som redan har kostat honom en hel del.

– De blev lite gruff och jag försöker dra mig därifrån och åker iväg. Då kommer nån emot mig och jag ser inte att det är domaren och sätter upp armarna för att skydda mig, och han ramlar väldigt lätt, säger Jakobs exklusivt till bloggen sent på måndagskvällen, säger han till NSD.

Spelaren gör det dessutom tydligt vad han tycker om klubbens beslut att göra sig av med honom.

- Jag tycker det är fegt och lågt. Sen är det jävligt lätt att sparka spelare för sånt här men att sparka spelare som är dåliga och inte tar i gör man inte, trots att det är vad det handlar om.