Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"De är bäst"

- 15/10/2010, 16:17 -
Södertälje tampas med Frölunda i botten av tabellen.
1 av 3

Södertälje tampas med Frölunda i botten av tabellen.

Pontus Lundahl/SCANPIX

SAIK har inlett säsongen på ett strålande vis.
2 av 3

SAIK har inlett säsongen på ett strålande vis.

Robert Granström/SCANPIX

Anders Forsberg: De är bäst hittills.
3 av 3

Anders Forsberg: De är bäst hittills.

Mikael Fritzon/SCANPIX

Hemmastarka SAIK ångar på i tabelltoppen och tar emot SSK i hemmaborgen.

SKELLEFTEÅ. Skellefteås stolthet i idrottssammanhang tar emot sportklubben från Södertälje på lördagskvällen. Båda lagen har inlett precis som experterna hade förväntat sig. Södertälje krigar på i botten medan SAIK fortfarande har häng på topplagen.

Skellefteå stod för en stabil insats senast mot Frölunda och vann till slut med 4-2 efter mål i tom kasse på slutet. Förstakedjan med Mikko Lehtonen glänste och SAIK-tränaren Anders Forsberg uttalar sig om sin förstafemma inför matchen:

– De är den bästa förstaformationen av de jag har sett hittills, menar Forsberg enligt Norran.

SSK däremot föll mot mästarna HV71 och ligger nu på samma poäng som jumbon Frölunda. Gapet upp till en slutspelplats är dock inte långt då en trepoängare med lite flyt kan peta upp dem över slutspelsstrecket.

Det är dock ingen lätt uppgift att ta sig an SAIK i Skellefteå Kraft Arena och i fjol vann Skellefteå båda hemmadrabbningarna mot SSK.

Se höjdpunkter från Skellefteås vinst över Linköping.