Per friade på isen: "Ville berätta att jag älskar henne så alla hörde"

- 25/02/2016, 12:36

Flickvännen Kristina hade ingen aning om att Per skulle gå ner på knä och ställa frågan.

Under gårdagens match mellan Västerås och Oskarshamn som slutade 7-1 till Västerås ville den förra VIK-spelaren Per Gustafsson överraska sin flickvän Kristina Fotic med ett alldeles speciellt frieri.

Kristina skulle finnas på plats under matchen genom sitt jobb och Per såg chansen att utnyttja tillfället, han hittade på ett pris som inte fanns.

– Tack vare hjälp från VIK som var helt fantastiska och sydde ihop det här ordnade jag så Kristina skulle komma ner på isen och dela ut ett pris till den mest välklädda VIK-spelaren genom tiderna, säger Per till Nyheter24.

Kristina tog uppdraget på fullaste allvar och var nervös innan hon gick ner på isen, hon visste inte ens att Per fanns i lokalen. Men när det blir dags för henne att ropa ut vinnaren glider Per fram på isen.

– Även om priset hade funnits hade jag aldrig vunnit det, säger Per.

När Per kommer fram säger han till Kristina att hon kan sluta vara nervös.

– Jag säger till henne att hon är där för att jag vill berätta för henne hur mycket jag älskar henne i en högtalare så alla hör, och att jag vill fråga henne en sak, berättar Per.

När Per ska gå ner på knä för att ställa den stora frågan råkar han snubbla.

– Jag tänkte hela tiden: ramla inte, ramla inte. Men det var precis vad jag gjorde. Det var ganska passade, jag har ju fallit för henne.

Kristina svarade ja på Pers fråga och videon på frieriet har blivit mycket uppmärksammat.