Världens lugnaste kille? Målvakten dricker vatten när motståndarna kommer mot honom

Hur Moskva-spelaren lyckades missa målet i det här anfallet är en rejäl gåta.


Under lördagen ställdes Salavat Yulaev mot Dynamo Moskva i KHL och matchen bjöd på en rejäl underhållning.

När matchen stod och vägde med 1-1 på resultattavlan så hände något som måste ha förvirrat alla på Ufa arena. Hemmalaget Salavt Yulaevs målvakt Andrei Gavrilov tror att sitt lag har gort mål och vänder sig således för att ta en liten slurk ur vattenflaskan. Problemet är ju dock det att det inte alls blev mål och Moskva kom sekunden senare i en kontring, skriver Expressen.

Tre mot en kom de åkandes mot en ovetande Gavrilov som står med ryggen till och har fullt upp med att slurka i sig lite vatten.

Och om du trodde det var det konstigaste i matchen så har du fel. Det sjukaste var nämligen att Moskva-spelaren lyckades missa målet.


Gavrilov som var säker på att det hade blivit mål fick sedan även rätt. Domaren kollade på målkamerorna efter Moskvas miss och ansåg att Salavat Yulaevs puck var inne, skriver Expressen.

Vem vet, Gavrilov var kanske så säker på att domaren skulle döma mål att han sket i att by sig om det där Moskva-anfallet.

Rätt ska vara rätt liksom!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.