Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läck ska bryta mardrömssviten

- 23/11/2009, 12:26 -

Markström bänkad - igen.

Om en knapp månad tar Eddie Läck över som förstakeeper i Brynäs när Jacob Markström försvinner i väg på JVM.

I kväll får han möjligheten att testa sin blivande roll. Då ställs han nämligen mellan stolparna i bortamötet med mardrömsmotståndaren Färjestad, skriver gd.se.

Inför kvällens match har Brynäs 17 raka nederlag i Karlstad. Det är en mörk svit som Eddie Läck gärna bidrar till att döda.

– Ja, vi har pratat om det här inom laget och vi tycker att vi har en bra möjlighet att bryta den där tråkiga sviten, säger ex-leksingen till gd.se.

Han höll nollan senast han fick chansen i Värmland, men då blev det ändå förlust för Brynäs. Den gången hade Jacob Markström släppt in tre tidiga mål innan 21-åringen byttes in mellan stolparna och Brynäs föll med 2-3.

Inbytt blev Eddie Läck även i lördagens möte med Södertälje, där Brynäs vände 2-4 till 4-4 via två sena mål. Det har höjt pulsen inför kvällens match.

– Jag har varit inställd på det en tid och kunnat förbereda mig. Att jag sedan fick hoppa in redan i lördags gjorde ingenting, jag är alltid beredd och förbereder mig som om jag ska spela från start, säger Eddie Läck.

Hockeysverige.se

Skrivet av:

Nästa artikel
Deppigt Brynäs!