Fredag 3 Dec
Stockholm

Återföreningen blir av - "Foppa" och Näslund tillsammans

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Näslund och Forsberg spelar mot Rögle.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Peter Forsberg och Markus Näslund åteförenas i eftermiddag. På lördagen blev det klart att duon går in i Modos laguppställning i mötet med Rögle. Detta i en kedja med Per Svartvadet.

- Jag har tvekat ett tag men känner i det läge som klubben hamnat i att det är dags att börja spela, säger Näslund.

Peter Forsberg gjorde succé i sin första vecka tillbaka i Modo efter det långa uppehållet. Åtta poäng på tre matcher blev det för "Foppa" och åtta poäng av nio möjliga för Modo.

När stjärnan sedan drabbades av bihåleproblem förra helgen tvingades han avstå den här veckans två första matcher. I eftermiddag är han emellertid tillbaka - och han får fint sällskap. För samtidigt som "Foppa" är spelklar har Markus Näslund lämnat klartecken för spel.

- Jag har tvekat ett tag men känner i det läge som klubben hamnat i att det är dags att börja spela. Kan jag bidra till något positivt är det väl bra. säger Markus Näslund till modohockey.se.

Sundström också tillbaka

36-åringen bröt sitt kontrakt med New York Rangers och lade av efter förra säsongen. Modos utsatta läge och Peter Forsbergs beslut att nobba NHL lockade dock tillbaka den gamle målkungen till isen.

I eftermiddag finns han på isen tillsammans med just "Foppa" och Per Svartvadet, som ska centra drömkedjan.

- Jag får väl göra vad jag kan för att dra fram de här grabbarna också, säger lagkapten Svartvadet.

Tillbaka i laget är även Niklas Sundström efter sin magmuskeloperation. Han intar centerpositionen mellan Per-Åge Skröder och Mats Zuccarello Aasen.

Hockeysverige.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela