Dubbelsmäll för Modo

Luleå vann över Modo som även fick nye stjärnan Mats Zuccarello-Aasen skadad.

Luleå vann över Modo med 3-2 (2-0, 1-1, 0-1) i elitserien i ishockey.

5.45 in i den andra perioden pangade backen Jaroslav Obsut in 3-0 från blålinjen och det var lite som talade för en Modo-seger. Men efter drygt halva matchen vaknade gästerna. Backen Mattias Timander sköt från blå i numerärt överläge och drygt fem minuter in i sista perioden reducerade Tommy Wargh till 2-3 - och det var match igen. Trots viss tryck lyckades inte Modo komma närmare Luleå. Norrbottenslaget tog därmed sin fjärde seger på de senaste fem hemmamatcherna.

För Modo var det en dubbelsmäll man fick mot Luleå. Med bara två minuter kvar föll Mats Zuccarello-Aasen efter en närkamp med Anders Burström. Han blev liggande och vred sig i smärtor och kunde inte stödja sig på sitt vänsterben. Det är ännu oklart hur allvarlig skadan är.