Modo kan tappa både Peter Forsberg och Mats Zuccarello Aasen.
Modo kan tappa både Peter Forsberg och Mats Zuccarello Aasen. - Foto: Bildbyrån

"Foppa": "Ska ta en funderare"

Zuccarello vill inte prata NHL.


Peter Forsberg avstod Modos säsongsavslutning mot Rögle i lördags. Bakgrunden till det var en skada som har stört honom en tid.

– Jag har lite problem med vänsterhanden och spelade på sprutor mot Södertälje. Det fanns ingen anledning att göra det i en betydelselös match, säger han till allehanda.se.

Medan Markus Näslund beslutat sig för att matchen mot Rögle var den absolut sista i karriären håller Peter Forsberg fortfarande dörren öppen för en fortsättning.

– Jag vet inte och man ska aldrig säga aldrig. Å andra sidan har jag haft så mycket strul med skador så jag vet inte om kroppen håller för en fortsättning. Jag ska fundera ett tag.

När det gäller Modos poängkung Mats Zuccarello Aasen har spekulationerna kring hans framtid varit i gång ända sedan OS-succén i Vancouver. Flera NHL-klubbar är intresserade, men norrmannen uttalar sig försiktigt.

– Jag har inte ens tänkt på NHL, jag har dessutom två år kvar på kontraktet med Modo, säger han till allehanda.se.

Hockeysverige.se

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.