Stockholm

Linköpings tjecker bakom seger

Linköpings tjecker Jan Hlavac och Jaroslav Hlinka visade gång på gång spetskompetens i kvällens match mot Skellefteå. Duon låg bakom bortasegern med 4-5, även om den satt långt inne. (TT)


Läs mer

Skellefteå i ledning efter en första period där Linköping faktiskt kunde vara nöjt med spelet, men inte med backcheckingen. När Skellefteå vände spelet blev det farligt framför Linköpings kasse. Men sett till spelfördelningen blev det ett lysande resultat för hemmalaget.

I andra perioden höjde Skellefteå tempot, hade mer puck och spel. Laget hade dessutom tre powerplay mot noll för Linköping. Mathias Månsson gjorde sitt andra mål för Skellefteå i ett av dem. Även Linköpings Jan Hlavac gjorde sitt andra mål i matchen. Trots att Skellefteå höjde sig en aning var det Linköping som fick bästa målutdelningen.

Linköpings tjecker Jan Hlavac och Jaroslav Hlinka visade gång på gång spetskompetens. Hlavac gjorde sitt tredje mål i början av tredje perioden och Hlinka hade passat till alla. Duon låg bakom bortasegern med 4-5, även om den satt långt inne.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenskoron inför mästerskapen: Var är killarna?

Publicerades: 1 timme sedan

Bratt avgjorde i förlängningen

Publicerades: 1 timme sedan

Ryska hånet mot Norge: "Äckliga kackerlackor"

Publicerades: igår 23:42

Kritiserad av Bach – belönas av Putin

Publicerades: igår 20:58

Rose en vinnare igen – efter fyra år

Publicerades: igår 20:58

Motstridiga uppgifter om Atsu

Publicerades: igår 20:58

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.